zaterdag 18 januari 2014

Review van een aantal mascara's !

Hoihoi!

Je kent het wel, honderden soorten mascara's hebben. En dan iedere keer als je in een drogist loopt weer een nieuwe kopen, je voornemen om hem dicht te laten en gewoon te wachten totdat je oude op zijn.. Maar je kan het dan niet verdragen om hem toch open te maken en hem uit te proberen. Ja, wij hebben dat dus ook!

Wij wilden dus graag laten zien, welke mascara's wij gebruiken. Ik heb eens een hele goede gehad, van MAC. De zogeheten ''false lashes'' . Helaas is die nu op. Onder andere gebruik ik nu de ''Miss Manga'' van L'Oréal Paris, de ''Lash Accelerator'' van Rimmel London, de ''Curve It'' van Miss Sporty en de ''Illegal Length'' van Maybeline New York.

Ik zal even de resultaten laten zien.


Zoals jullie zien heb ik bij de eerste foto van de kleine foto's geen mascara op. 

bij de tweede foto heb ik de Lash Accelerator van Rimmel gebruikt. Ik ben hier eerlijk gezegd niet echt van onder de indruk. Ik gebruik hem meestal als laatst, om de eventuele vastgeplakte wimpertjes uit elkaar te halen omdat het een dun borsteltje is. Hij is te koop bij de drogist voor €12,99

Bij de derde foto heb ik de Curve It van Miss Sporty gebruikt. Ik ben hier van onder de indruk. Het enige nadeel van deze mascara is dat het best wel veel klontjes geeft zoals jullie zien. Maar voor de prijs van maar liefst €4,49 is hij zeker de moeite waard om aan te schaffen!

Bij de vierde foto heb ik Illegal Length gebruikt van Maybeline. Ik vind deze ook wel erg mooi. Alleen vind ik niet dat hij je wimpers erg vol maakt. Hij heeft wel echt een Illegal Length! Deze kun je kopen voor €14,99.

En op de laatste foto mijn favoriet. De Miss Manga van L'Oréal! Ik ben helemaal weg van deze mascara. Hij heeft je wimpers volume, lengte en nog is een booster. Deze mascara heeft wel maar één nadeel. Hij klontert. Hiervoor gebruik ik op het laatst nog mijn Lash Accelerator die je op de eerste foto kunt zien! (zoals ik al zei om de wimpers uit elkaar te halen) Ook op de grote foto in de collage heb ik de Miss Manga op. Deze kost €14,49. 


Dit was mijn review over de verschillende mascara's.
ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Hebben jullie zelf nog een mascara waar wij echt van moéten weten?
Laat dan hieronder een berichtje achter!


Bedankt voor het lezen van onze blog!


Groetjes,

Ons.

2 opmerkingen:

 1. De Miss Manga van L'Oréal vind ik ook het mooiste resultaat geven. Mooie lange wimpers heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zelf de mascara van Miss Sporty verschrikkelijk, het borsteltje is onwijs groot.

  PS: Doe jij al mee aan één van mijn winacties? :)
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2-ce-musthaves-spikes.html

  BeantwoordenVerwijderen